Imprimeix

Dinar anual dels Mountain RunnersEl passat diumenge 20 d'octubre es va celebrar el dinar anual dels Mountain Runners al local social de l'Espunyola. Més de 320 socis i amics van degustar una bona paella d'arròs, i van compartir una bona conversa en la trobada anual més multitudinària. Els més petits van jugar amb un grup de monitors i un castell inflable. Durant el matí molts dels socis van participar, corrent o animant, a la cursa Volta a la Maria, celebrada a Avià. El final de festa, com ja és tradició, el vam celebrar amb la Quina dels Mountain Runners.

Durant l'acte es fa fer balanç de l'any, amb especial ènfasi a l'èxit de l'Escola de Trail. Es van destacar alguns dels resultats esportius més rellevants. També es van presentar el calendari de curses i activitats per al proper any.

Al mateix temps es va celebrar l'Assembla Extraordinària de Socis, durant la qual es va constituir la nova junta directiva, que substitueix l'anterior, el mandat de la qual havia caducat.

Activitats per al proper any

Resultats esportius més rellevants

Assemblea General Extraordinària

Segons assenyalen els nostres estatuts cada 4 anys cal renovar la Junta Directiva. El passat 9 de juliol ja junta va acabar el seu mandat. La junta sortint proposta una nova junta, que s'aprova per aclamació a la mateixa Assemblea. la nova junta queda constituïda per les següents persones: